Valg af plæneklipper

Et par ting du skal være opmærksom på når du vælger en ny plæneklipper ser vi nærmere på her og og kan hjælpe dig med at træffe beslutningen om at købe den rigtige type. Automatiske plæneklippere, sidde plæneklippere eller skubbe plæneklippere – valget er dit, og der er en model af hver type, i alle størrelser, for hver størrelse græsplæne.

Sørg altid for at der er en lang garanti på mindst to år. De fleste producenter ikke giver det, men selvfølgelig, hvis fejlen skyldes uagtsomhed fra din side, at fejlen ikke ville være omfattet f.eks knivene rammer en sten og bryde eller få tangles i snor eller wire.

Det er bedst at vælge en plæneklipper med det mindste antal knive. Hvis du tænker på to eller tre ‘plader’ i tyndt metal susende rundt skære fugtige græs det er indlysende, at mellemrummet mellem disse vinger kunne blokere op med udklip. Hvorimod hvis du havde bare en stjerne formet klinge, der dækker det samme område er der meget lille sandsynlighed for, at det sker.

Tænk på vægten af ​​klipperen går på tværs af plænen hvis der har været en våd spell – prøve og købe en lys model ligesom de automatiske plæneklippere nu på markedet. Den midterste størrelse kun vejer omkring 9 kg og ville ikke forlade hjulspor. En tur-på plæneklipperen har også vægten af ​​den person, som kører det til at gøre tingene værre.

Hvis haven har lavthængende buske og grene kan det være at foretrække at købe en plæneklipper, der er lav nok til at gå i nedenunder uden at tage off operatørerne specs, hat eller stikke ud deres øjne! Naturligvis bliver kun? meter høj, igen den automatiske plæneklipper ville være bedre, da det ikke er afskrækket af letvægts fronds overlappende græsset – det bare skubber igennem.

Enhver lever et travlt liv skal finde det vanskeligt at skære plænen regelmæssigt og sandsynligvis skal have det skåret over ugen ende. Men hvis en våd spell forventes, kunne montering i snittet i løbet af ugen før græsset bliver for lang være et problem. Igen en automatisk plæneklipper ville eliminere dette problem. Når det er konfigureret skal robotten ikke mere menneskelig indgriben og vil skære plænen, genoplade sig selv og skære igen så mange gange, som det indre computer er indstillet til at gøre.

Sørg for at der er plads i et skur eller garage til at gemme plæneklipperen, da det snart bliver forringet, hvis venstre udenfor. Igen tænker på at købe en automatisk plæneklipper, der optager en lille mængde plads i sit eget “hus” udenfor, gemt væk et sted nær elektricitet, på græsplænen, det er meget diskret.

Robotplæneklippere bruger ingen fossile brændstoffer og debiteres med minimal el og de producerer ingen emissioner. Hvis køb og opbevaring benzin er en opgave igen tænke på at få en robot plæneklipper.

Skjule voksende bunke af græsplæne udklip er helt et problem, især i en mindre have, men ved at få plænen klippes med en automatisk plæneklipper dette også ville blive elimineret som robotten afskærer sådanne korte mængder ad gangen, at de er usynlige og falder i græsset, hvilket giver dermed næringsstoffer.

Der er så mange valg, men i det store hele synes den automatiske plæneklipper at eliminere problemerne andre typer til stede, og fra min erfaring ved hjælp af en i tre år, forbedrer plænen umådeligt.